Kuinka valita täydellinen lehmäntalja kotiin?

Suunnitteletko sisustuksesi uudistamista? 

Sinulla on varmasti jo useita eri ideoita, mutta miksi et kokeilisi lisätä kosketuksen luontoa kotiisi?

Mahtava tapa kokeilla tätä on hankkia taljat olohuoneeseesi. Ja mikä olisi parempi kuin lehmäntalja. 

Lehmäntalja matot ovat kotoisia, käytännöllisiä sekä todella tyylikkäitä. Koska ne valmistetaan kokonaan luonnollisella parkituksella, lisäävät lehmäntaljat kosketuksen luonnollisuutta sisustukseesi ja sopivat tilaan heti. Tämä johtuu niiden maanläheisestä ja neutraalista tekstuurista. 

“Brasilialainen lehmäntalja on yksi kuuluisimmista maailmalla.”

Kuinka löydä parhaan?

Koska lehmäntalja voidaan ostaa helposti netistä, markkinoilla on buumi, joka on johtanut useampien erilaisten mattojen saatavuuteen netistä. Tämä tarkoittaa, että laadukkaan lehmäntalja maton löytäminen on vaikeampaa. Pidä seuraavat vinkit mielessäsi lehmäntaljaa ostaessasi: 

 1. Koolla on väliä- 

Ensimmäinen vaihe mattoa ostaessa on määrittää sen paikka ja mitata paikan koko. Näin varmistat, ettet vahingossa osta liian pientä tai suurta taljaa. 

Lehmäntalja on tarpeeksi monipuolinen luomaan eleganssia jokaiseen sisustukseen. Maton koko riippuu eläimestä, josta se on valmistettu. Löydät kuitenkin matot helposti monina eri kokoina ja muotoina. 

 1. Tiedä alkuperä- 

Kasvaneen kilpailun ja kysynnän takia lehmäntaljat valistetaan kaikkialla maailmassa. Tämä johtaa eroihin eri paikoista tulevien mattojen laaduissa. Esimerkiksi brasilialainen lehmäntalja on yksi kuuluisimmista maailmalla. 

Muutamia muita laadukkaista valmistusmaista ovat Ranska, Argentiina, Kolumbia, ym. Huippuluokan matot ovat laadultaan parhaita, autenttisimpia ja valmistettu luonnollisesti. Vaikka tämä saattaa nostaa hintaa, nämä lehmäntalja matot ovat pidemmällä aikavälillä arvokkaampia.

 1. Valitse turkki- 

Vaikka lehmäntalja on luonnollisen näköinen, erilaiset eläinten turkit varmistavat, että markkinoilla on useita erilaisia kuvioita valittavana. Ennen kuin ostat taljan on tärkeää tuntea erilaiset vaihtoehdot ja tietää, mikä kuvio sopii sinun sisustukseesi. Tässä joitakin tärkeimmistä kuvioista: 

  • Pilkullinen: Yleisimpiä ja perinteisiä mattoja, joita käytetään tyypillisesti länsimaisissa kodeissa. Ne tukevat sisustusta erittäin hyvin. Saatavilla useissa eri väreissä, joista voit valita omasi. Myös pilkkujen muoto ja koko vaihtelevat paljon. 
  • Kirjava: Samantapaisia kuin pilkulliset taljat. Kirjava tyyli on sattumanvaraisempi siinä, missä pilkut ja kuviot ovat. Näitä taljoja voidaan käyttää myös monissa eri paikoissa. Olipa kotisi perinteinen tai moderni kirjava lehmäntalja sopii kumpaankin tilanteeseen. 
  • Juovitus: Nämä matot ovat raidallisia ja tulevat monissa väreissä. Kuitenkin yksinkertainen vaalea ja tumma sävy pysyvät suosituimpina kodeissa ympäri maan. Lisäksi niillä voi uudistaa toimiston sisustusta. 
  • Kuvioitu: Toisin kuin luonnollisen näköiset lehmäntalja matot, kuvioidut taljat on keinotekoisesti kuvioitu ja tyylitelty. Nämä taljat säilyttävät useimmat lehmäntalja mattojen ominaisuudet ja voivat tarjota monipuolisia tyylejä samalla. 
  • Happopesty: Mattoja, joiden värit on keinotekoisesti lisätty. Tämä erottaa nämä lehmäntaljat muista. Tekniikka tekee rohkeiden värien lisäämisestä helppoa ja antaa taljalle valmiin tyylin. Jos sinulla on tyylitaju, josta et halua tehdä kompromisseja hankkimalla luonnollisen näköisen lehmäntalja maton, voit valita tämän vaihtoehdon ilman sen suurempaa pohdintaa. 

Ajatonta tyyliä

Lehmäntalja on ajaton klassikko, joka lainaa samaa klassisuutta huoneeseen, johon sen asetat. Riippuen sen paikasta lehmäntalja on monipuolinen huomiota herättävä elementti, joka kuitenkin tukee muita sisustuselementtejä. Aloita shoppailu tänään Trendcarpet-kaupassa! 

Posted Under Uncategorized