Forvirret Over At Vælge Et Stuetæppe? Læs dette

Stuetæpper, også kaldet områdetæpper, er bare et navn givet til brugen at tæppet. Med formålet af kreativ frihed og at være i stand til at indrette dit hjem med enhver type materiale, du ønsker, kan du vælge et områdetæppe af enhver type – adskilt af materiale såsom shag, uld eller flettede tæpper, eller af dem adskilt af mønster – stribet, solid, chevrontæpper, tæpper adskilt af stil – det kan være moderne, orientalsk, marokkanske tæpper og andre. Og derudover er de fornævnte kategorier yderligere adskilt i farver – blå, grøn, pastelfarver, indviklede designs.

Så lad os hjælpe dig med at vælge et ideelt stuetæppe med nogle nyttige tips.

Hvad er det, du leder efter?

Læg tæppetypen til side og start med først at definere rummet og brugen af tæppet. Og hvilken type af stuelayout du har i tankerne.

Tip: hvis du er usikker på, hvordan stuetæppet kommer til at se ud i dit rum, bør du lægge et sengetæppe ud og folde det i overensstemmelse hermed. Dette bør hjælpe dig med at få en ide om, hvorvidt du ønsker, at dit stuetæppe dækker hele rummet eller kun forbenene af siddemøblerne eller gå et stykke udover møblerne, men ikke væg til væg.

Det ovenstående eksperiment bør hjælpe dig med at få en ide. Når du er færdig med det, er det tid til at finde dit målebånd og notere dimensionerne af stuetæppet. Du bør derefter søge på internettet efter områdetæpper. Der er adskillige tæppeforhandlere derude, der tilbyder premium stuetæpper i en vifte af designs og mønstre.

Tip: hvis du planlægger at sætte dine møbler på dit stuetæppe, bør du tilføje møbelpuder til fødderne af møblerne for mindre indvirkning på tæppet. Eller – hvis du ikke planlægger at placere møbler på tæppet, bør du bruge tæppetape eller underpuder, der hjælper med at sikre tæppet i ét sted og undgå skrid.

 Fodtrafik er en anden faktor, der bør hjælpe med at beslutte, hvilken type af tæppe der vil passe til din stue. Hvis du har børn derhjemme, bør du købe et tykt bunketæppe, specielt i en mørkere farve – dette bør hjælpe med at dække enhver form for spild eller pletter, der tabes på tæppet.

Hvis din stue generelt er et travlt område, bør du købe et tæppe, der er holdbart, resistent over for vrid og slid, og som vil holde længere.

Den næste faktor er farven – et mere monotont stuetæppe vil være ideelt i en stue, der har indviklede malerier på væggen eller puder med print på sofaen, eller måske er sofaen mønstret. Dette vil hjælpe med at neutralisere teksturen og skabe en balance. For et mere moderne tvist kan du købe et monotont stuetæppe i pastel og diskrete farver. Den omvendte teori med at købe et mønstret tæppe bør også virke for enkle stuelayouts.

Der er mange tæppeforhandlere online, der tilbyder dig gode tilbud på stuetæpper. Bliv ikke overvældet over udvalget. Kig omhyggeligt på alle tæppetyperne tilgængelige på markedet og visualiser, hvordan de vil se ud i dit stuelayout. For mere kan du tjekke TrendCarpet for at få fat i de bedste, mest stilfulde tæpper derude, alle til de bedste priser.

Posted Under Uncategorized